Nápis s tematickým pozadím

Nápis s tematickyým pozadím - vypracovanie cenovej ponuky na základe m2, typu povrchu: 55€ / m2

Nápis s tematickým pozadím je určený pre klientov, ktorým šmakuje Graffiti umenie a vedia si predstaviť spojitosť Nápisu s prepracovaným pozadím. Technika sprejom je vímnimočná v tom, že využíva reálnejšie efekt svetla a tieňa, čo robí z naších prác špičkové umelecké diela. Diela sa robia najčastejšie v duchu tematických ilustrácii na pohľadnej a estetickej úrovni. Graffiti zaujme bežného okoloidúceho viac ako tuctový baner z reklamky, preto by ste mali zvážiť potenciál a silu Graffiti Umenia. Naši umelci majú profesionálny prístup dlhoročné skúsenosti v umeleckej branži, taktiež v stavebnej a konštrukčnej oblasti. Pokiaľ ste zástancom umenia a maľba má pre Vás väčšiu hodnotu ako vytlačený tuctový baner, ste tu správne. Cena je generovaná orientačne, dá sa upraviť. Prosím napíšte nám všetky doplňujúce informácie, ktoré Vás napadnú, Vašu predstavu, čas začatia spolupráce. Na graffiti reklamu bude po dohode zaslaný návrh zmluvy o dielo, v ktorom sa definujú všetky podmienky spolupráce. Ťešime sa na spoluprácu s Vami. Váš FLOW CONTROL Team!

-Základný náter vyberte pokiaľ sa jedná o zvislú stavebnú konštrukciu bez povrchového náteru, bez impregnácie, bez nivelačného náteru.

-Lak je doplňujúca služba, ktorá predlžuje životnosť graffiti diela.

-Typ povrchu definuje obtiažnosť maľovania. Rovnomerne hladký povrch je ideálny. Čim viacej je povrch nerovnomerný (napr. tzv. Brizolitové omietky), tým ťažsie sa na stenu maľuje.

_ODOSLANÍM PARAMETROV, ZÍSKATE ORIENTAČNÚ CENOVÚ PONUKU_

    0

    Cena